LuV Ya!!! <3

Hi!~<kiss>;*
mam na imię Ivy i jestem basistą Dio~Distraught Overlord.
Postanowiłem sie dołączyć do forum w celach wyłącznie towarzyskich <nie szukam dziewczyny(>.<) tak jak to zwykł mówić Mikar(u)> Mam 17 lat, znam się na antykoncepcjiXD i dobrze umiem alfabet, więc dzieciakiem nie jestem mimo, że kiepski ze mnie matematykXD nie ważne...
Z informacji ogolnych mogę przyznać, że słucham wielu grup muzycznych, więc nie mogę podać konkretnej...Lubię Visual i Koto-Kei więc nie trudno się domyślić moich preferencji muzycznych ^^
Autorytetu takowego nie mam...Niestety rodzice kupili mi bas na gwiazdkę więc nei wzorowalem isę na nikimXD poprostu dostałem go i zacząłem się uczyć gry na nim...XD nie jestm oczywiście samoukiem, bo to by było IMPOSIBLEXD ciężki ze mnie orzech do zgryzienia jeśli chodzi o naukę..<ale to nie oznacza, żen ic nie umiem><) Tak więc wiele pokazał mi mój nauczyciel Yu (arigatou;*) a resztę 'douczyłem' się sam^^ To w jaki sposób się ubieram mówi o mnie więcej niż mozna sobie wyobrazić...Styl świadczy o moim charakterze a kolory jakie nosze są moimi ulubionymi^^ (zresztą idealnie pasują do wizarunku zespołu^^) Jak już zdąrzyliście zauważyć ostatnio zrobiłem isę bardziej 'dziewczęcy' przynajmniej z wyglądu^^ Powód jest jeden: ERINA XD <bynajmniej nei jest to powód erotycznyXD> zacząłem się bowiem z nim bardziej kumplować, co oczywiście wpłynęlo pocześci na mój styl...Pozatym to także pomysł Mikaru^^ Postanowił zmienić nieco wizerunek zespołu, a że ja nie miałem nic przeciwko sukienkom to mnei w nią wepchnąłXD poza sceną jednak noszę się całkiem chlopięcoXD <odliczając makijaż, ewentualne wstążki i takie tam..XD> To może po cześci takze świadczyć o mojej orientacji, gdyż ostatnio odkryłem, że jestem Bi...<tak to prawda IYV jest BiXD> Tak więc 'aby życie mialo smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek'XD Naszczęście narazie tylko zerkam a nie kocham...XD Oczywiście czuję isę bardziej chlopakiem niż dziewczyną, ale coś delikatnego jest we mnie i ja to wiem...
Ok, to chyba wszystko...Wyśpiewałem wam większość informacji o sobieXD
zaraz zaraz...
Wyśpiewałem?
OMG...
Biedni ludzie...
Szyb nei macie, bębenki w rozsypce a ja tu o głupotachXD
...
Tak więc jak są pytania chętnie odpowiem^^

Helloooo Ivy^^ widze że jestem pierwsza osóbką która cię przywitała^^ jeśli mam być szczera to całkiem ładnie ci z tym twoim nowym stylem tak uroczo:) pozdrawiam!
Ojej, chodzi o Yu z Gram Marii??? Sugooooi *_________* on cie nauczył grać na basie???
Wg. mnie dobrze jest być BI ponieważ osoby o nieokreślonej orientacji, że to tak powiem, są delikatniejsze i wrażliwsze, ne?^^
kissam ;**
Ostatnio edytowany przez Kaya (2007-11-03 18:42:35)

Jasne ;) Masz rację...Grunt to posiadać choć odrobinę delikatności^^ ;*
Tak Yu mnie nauczył grać^^

Aktorka w Teatrze 'Dark Gothic Theatre'

Miło cię widzieć ;)
jeeeeeeej też bym chciał żeby mnie ktoś nauczył na czymś grać... V.V"" jeszcze taki YU! *_____* szczęściarz ;)
W suie to nie mam talentu ani do języków ani do instrumentów, ale gdybym się naprawdę uparł, mógłbym się nauczyć ^^
Tylko jak próbowałem, od razu urwałem 3 struny w moim akustykuuuuu TT^TT
dziękuję za odpowiedzi na pytania ^^ ;*

Cześć Ivy xDD Widzę, że zabawiasz publiczność ^^
Te, fajne zdjęcie ^^
K.O.N.N.I.C.H.I.W.A !!! ~ <3
little hamster
XD oooooooooooo...Doświadczony małolatXD !
witaj^^ :D:D;D <zoooooooooooooooooooonk>