LuV Ya!!! <3

Hello Everyone ;*;) ~!!!
Mam na imie Jun a moje forumowe pseudo to Jun* ^^
Mam 18 lat i głowę pelną pomysłów <tak przynajmniej mowi MatoiXD>
Moim ulubionym kolorem jest...RÓŻOWY ^^;D Ale niespodzianka ne?^^
Jeśli ktoś nie kojarzy mojej buźki przypomnę się że jestem z Phantasmagorii i gram tam na giratze^^ Uwaga, Uwaga: PRZEWODNIEJ ~(o^___^o)~ Co oprócz tego..Hmmm...Kocham plażę i zachód słońca!!! Nic nie mozę się równać z widokiem zachodzącego slońca na tle rozpostartego oceanu...<3 <rozmarzony>
Nie posiadam rodzeństwa, ale Miko (moją najlepszą przyjaciółkę^^: w tym miejscu POZDRAWIAM SERDECZNIE!;*) traktuję jak siostrę a moich przyjaciół Riku,Yoriego,Matoiego i Kisakiego traktuję jak braci (tutaj też serdecznei pozdrawiam!!!;*) tak więc rodzeństwo mam liczne, ale to przyszywane^^:D Zapomniałem dodać, że moim największym idolem jest Hide (ukłon dla ciebie Hide!!!) - to dzieki niemu jestem gitarzystą i milośnikiem naszej kultury - Jeszcze raz dziękuję!;*
To chyba wszystko jeśli chodzi o takie najbardziej porządane informacje^^
witaj świrusie ;* Bardzo cieszy mnie fakt, że jesteś tu adminem, nie żebym na coś liczył () po prostu myślę, że jesteś odpowiedzialną i konsekwentną osobą, a co za tym idzie - idealnym materiałem na admina ^^
PS: Kotek, twój Yori to Iori ^________^ <-wykasuj to zdanie po przeczytaniu ^^
jeszcze raz wielkie wielkie HuggS for you ;]
K.O.N.B.A.N.W.A
Po pierwsze ARIGATOU SO MUCH za to, ze uważasz, że nadaje się na admina ^^ a po drugie napisalem Yori bo Iori prosiłmnie bym pisał go przez Y a dlaczego nie wiem...Nie pytaj...XD W każdym bardź razie cop fakt to fakt zapomniałem dopisać zdania informującego o tym że to TEN Iori ...XD to teraz uwaga, uwaga^^
TO TEN IORIxD
Hello Jun^^
Co za odważny kolor wlosów...^^:D
Ja sobie bym takich nei zrobił, bo przypominałbym zbytnio HideXD
Może Yori zakochał się w Yori xDD nie, no żartuje ^____^""""
Fakt, twoje włosy są piorunujące XD i taaaki intensywny ten różowy^^
[male literki]Ludu, czasem zastanawiam się czy to na pewno mój Jun idzie, czy hide ^___^ ale ciii xD[/male literki]
Uczeń klasy I Technikum projektowania i stylizacji ubioru w Tokyo
Ojejku ^^ kocham twój styl, biiiiiiiiig ukłon w twoją stronę!!! ~ ♥♥♥
Piękne włosy *_______________________* jestem zachwycony twoją osobą, jednak nie chcę cię dużej wprowadzać w zakłopotanie... Pięknie!
No i witam, mógłbym spokojnie nazwać cię dziełem sztuki Harajuku... no pięknie! ;*** kisssssam ;***

Ojjj jak to możliwe że cię jeszcze nie przywitałąm... byłam druga osoba na forum i jeszcze tego nie zrobiłam... ach to roztargnienie XD Helloo Jun^^ piękne zdjecie:***
Uczennica I LO
Witaj Jun^^ Bardzo ładne zdjęcie^^ a i jeszcze jedno.. bardzo mi się podoba twoja gra na gitarze^^